Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Szállítási információk

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Az áruházban feltüntetett árak érvényes bruttó fogyasztói árak, melyek nem tartalmazzák a szállítási költséget. Amennyiben azonban technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban, az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon (vagy e-mail-ben) megkeressük Önt.

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

Házhoz szállítás futárszolgálattal Magyarországon: A GLS futárszolgálattal együttműködve, az ország bármely pontjára rövid határidővel, kedvező áron juttatjuk el termékeinket.

40.000.-Ft feletti rendelés esetén ingyenes házhozszállítás!

A szállítási költség:

  • utánvétes megrendelésnél 1.590Ft

Az utánvét összegét Ön a csomagot átadó futárnak fizeti ki, amely összeg együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és az utánvétes szállítási költséget. A megrendeléseket az e-mail-ben történő visszaigazolást követően átadjuk a futárszolgálatnak. A délelőtt 10-óráig leadott megrendeléseket, az esetek 99%-ban a következő munkanapon kézhez kapja. 10-óra után leadott megrendeléseket, a következő munkanap tudjuk a futárnak átadni, így ezeket a megrendelést követő 2. munkanapon kapja kézhez. A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepnap beérkezett megrendeléseket, legkorábban a megrendelést követő 2. munkanapon teljesítjük.

  • Előre átutalásnál a szállítási költség 990Ft

Ebben az esetben a megrendelés végösszegének (tartalmazza az áru értékét és a szállítási költséget) számlánkra történő beérkezése után tudjuk összeállítani a csomagot, illetve átadni a futárnak. A 10 óráig megérkezett banki teljesítésnél az esetek 99%-ban a következő munkanapon kézhez kapja a megrendelt árut. 10-óra után beérkezett banki teljesítés esetében, a következő munkanap tudjuk a csomagot a futárnak átadni, így azt a megrendelést követő 2. munkanapon kapja kézhez.